Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto onder aanhanger truck: bestuurder heeft engeltje

Geplaatst opdonderdag 12 mei 2022 - 14:03

Een automobilist heeft donderdagmiddag een engeltje op zijn schouder gehad bij een ongeval in Weert. Zijn auto belandde onder de aanhanger van een vrachtwagen, maar de man raakte zelf niet dusdanig gewond dat een rit naar het ziekenhuis nodig was.

Het ongeluk gebeurde rond 12:30 uur op de T-splitsing van de Kempenweg met de Trancheeweg. Daar kwamen de auto en vrachtwagen door onbekende oorzaak in botsing met elkaar.

Schrik vrij
De wagen kwam vervolgens onder de vrachtwagen terecht. Ook een andere auto raakte volgens WeertdeGekste.nl betrokken, maar de bestuurster kwam net als de vrachtwagenchauffeur met de schrik vrij. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk.

Engeltje op schouder
De ambulance onderzocht de bestuurder van de andere auto op verwondingen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Getuigen vertelden aan de lokale nieuwssite dat de man een engeltje op zijn schouder heeft gehad. De schade aan de auto bevestigt dat beeld. Die is namelijk total loss.

De N564 richting Belgiƫ was tijdelijk afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen