Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto met vijf inzittenden klapt op bestelwagen op A2

Geplaatst opwoensdag 4 september 2019 - 11:47

Bij een aanrijding tussen een personenvoertuig en een bestelbus op de A2 zijn twee personen gewond geraakt.

Het ging mis op de snelweg in noordelijke richting, ter hoogte van Maasbracht.

Kinderen ongedeerd
De gewonden zijn de bestuurder en de bijrijder van de auto. Zij zijn ter controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, meldt een correspondent ter plaatse. De drie kinderen, onder wie een baby, die in de auto zaten op het moment van de aanrijding bleven ongedeerd.

Duits kenteken
Het gaat om een personenvoertuig met Duits kenteken. Die reed van achter in op de bestelbus. De bestuurder van de bestelbus raakte bij de aanrijding niet gewond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen