Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto komt op talud van beek terecht na botsing

Geplaatst opdinsdag 28 mei 2019 - 11:27

Twee auto's zijn dinsdagmorgen op een kruising in Weert tegen elkaar gebotst. Eén voertuig kwam op het talud van een beek tot stilstand.

Het ging om 10:45 uur mis op de kruising Oude Graaf/Trancheeweg.

Talud
Een auto reed volgens WeertdeGekste.nl in de flank van het andere voertuig. Een van de betrokken auto's kwam door de klap op het fietspad terecht, terwijl het ander vehikel op het talud van een beek bleef steken.

Gewond
De inzittenden konden zelf uit het voertuig komen, maar één bestuurder raakte wel gewond. Hij werd behandeld in de ambulance. De andere automobilist kreeg volgens de lokale nieuwssite het advies om langs de huisartsenpost te gaan.

De auto's liepen flinke schade op.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen