Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto knalt tegen boom en slaat over de kop: een gewonde

Geplaatst opdonderdag 18 november 2021 - 6:41

Een automobilist is rond middernacht gewond naar het ziekenhuis gebracht nadat deze in Kerkrade met flinke vaart tegen een boom knalde, waarna de auto over de kop sloeg.

Het eenzijdige ongeluk, waarvan de oorzaak nog onbekend is, gebeurde op de Schifferheidestraat.

Zwaar beschadigd
Een ambulance heeft de automobilist naar het ziekenhuis gebracht. Over de verwondingen is niks bekend. De auto raakte zwaar beschadigd en het wegdek lag vol met brokstukken en glas na het ongeluk. De weg was daarom een tijd afgesloten zodat alles kon worden opgeruimd. Een berger heeft de auto afgesleept.

Auto over de kop in Kerkrade (18 nov 2021)
Foto: Track88
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen