Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto knalt op vrachtwagen: minstens één gewonde

Geplaatst opvrijdag 13 september 2019 - 6:45

Een auto is vrijdag op de A67 tussen Sevenum en Maasbree achter op een vrachtwagen geknald.

Als gevolg van het ongeluk is minstens een persoon met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Letsel
Over de aard van de verwondingen en de ernst van het letsel van dit verkeersslachtoffer is op dit moment niets bekend. Naar aanleiding van de botsing is de snelweg A67 tussen de N277 (Midden-Peelweg) en Venlo een tijdlang afgesloten geweest voor alle verkeer.

De hulpdiensten zijn rond 0:30 uur gealarmeerd over de ernstige aanrijding. Over de oorzaak van het ongeluk bestaat nog geen duidelijkheid.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen