Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Auto knalt op andere wagens: bestuurder naar ziekenhuis

Geplaatst opzondag 20 mei 2018 - 21:45

Omwonenden van de kruising Dorpstraat-Sportlaan in Heythuysen zijn zondagavond opgeschrikt door een flinke aanrijding. Een automobilist raakte vijf andere wagens en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Volgens de politie is de bestuurder voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of de persoon ernstige verwondingen heeft overgehouden aan de klap.

Onduidelijke situatie
Wat er precies is voorgevallen, is onduidelijk. De vijf 'getroffen' auto's stonden allemaal op de Dorpstraat, al kan de politie nog niet zeggen of er wel of geen mensen in deze auto's zaten. Daarnaast loopt er nog een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Een politiewoordvoerder meldt wel dat er buiten de bestuurder niemand anders gewond is geraakt. "Misschien kunnen we na het onderzoek meer vertellen", zegt hij.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen