Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Auto knalt op andere wagens: bestuurder naar ziekenhuis

Geplaatst opzondag 20 mei 2018 - 21:45

Omwonenden van de kruising Dorpstraat-Sportlaan in Heythuysen zijn zondagavond opgeschrikt door een flinke aanrijding. Een automobilist raakte vijf andere wagens en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Volgens de politie is de bestuurder voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of de persoon ernstige verwondingen heeft overgehouden aan de klap.

Onduidelijke situatie
Wat er precies is voorgevallen, is onduidelijk. De vijf 'getroffen' auto's stonden allemaal op de Dorpstraat, al kan de politie nog niet zeggen of er wel of geen mensen in deze auto's zaten. Daarnaast loopt er nog een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Een politiewoordvoerder meldt wel dat er buiten de bestuurder niemand anders gewond is geraakt. "Misschien kunnen we na het onderzoek meer vertellen", zegt hij.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen