Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto-inbrekers slaan toe; ruitentikker en cd's gestolen

Geplaatst opdonderdag 12 april 2018 - 15:02

In meerdere wijken in Kerkrade hebben auto-inbrekers maandag en dinsdag hun slag geslagen.

In Bleijerheide, Holz, Chèvremont en het Kerkraadse centrum sloegen zij de ruiten van auto's in en maakten opmerkelijke voorwerpen buit.

Ruitentikker
De politie laat weten dat de dieven het voornamelijk gemunt hadden op auto's ouder dan acht jaar en er vandoor zijn gegaan met instructieboekjes, losse navigatie, cd's en een ruitentikker.

Omdat de politie vermoedt dat de inbraken tussen maandag 16:00 uur en dinsdag 09:30 uur zijn gepleegd, acht zij de kans groot dat iemand iets gezien heeft. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen