Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto-inbreker op heterdaad betrapt in Heerlen

Geplaatst opwoensdag 5 april 2017 - 10:58

Een 31-jarige man is dinsdagmiddag in Heerlen op heterdaad betrapt toen hij in probeerde te breken in een geparkeerde auto.

Een passant zag de man bij een auto op de Belemnieterf in de Heerlense wijk Rennemig staan. Hij vond de situatie verdacht en waarschuwde de politie.

Getuigen
Toen agenten ter plaatse kwamen, was de man al gevlogen. Een andere getuige wist te melden dat de dief in een donkerblauwe Opel Corsa was vertrokken. Agenten konden de man op de Rennemigstraat aanhouden. In de auto vond de politie inbrekersgereedschap, de man is gearresteerd.

De politie sluit niet uit dat er ook in andere auto's ingebroken is. Ze vraagt slachtoffers zich te melden. Ook passanten die mogelijk iets gezien hebben, kunnen zich bij de politie melden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto-inbrekers betrapt bij Outlet in Roermond
Auto-inbrekers slaan toe; ruitentikker en cd's gestolen
Venraynaar opgepakt voor auto-inbraak in Arnhem
Heerlenaar opgepakt na inbraak in school
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen