Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto glibbert van weg en belandt in berm

Geplaatst opdinsdag 22 januari 2019 - 15:27

Een automobilist is dinsdagmiddag in Nederweert van de weg geglibberd en schuin in een berm tot stilstand gekomen.

Het ongeluk gebeurde iets voor 15:00 uur op de Kanaaldijk, naast de N266.

Eigen kracht
De brandweer, politie en een ambulance kwamen ter plaatsen, omdat de bestuurder bekneld zou zitten. De automobilist kon volgens Nederweert24 op eigen kracht zijn voertuig uit en raakte niet gewond.

In Limburg valt er vanaf dinsdagmiddag sneeuw en dat heeft al de eerste ongelukken veroorzaakt. Zo ging er een scooterrijder in Sittard onderuit, vermoedelijk door het gladde wegdek.

Lees ook: Scooterrijder ten val: medewerkers DJI verlenen eerste hulp

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen