Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto flink beschadigd na aanrijding met vrachttrein

Geplaatst opvrijdag 11 september 2020 - 15:14

Een auto is vrijdagmiddag flink beschadigd geraakt na een aanrijding met een vrachttrein in Maastricht. De automobilist is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

Rond 14:30 uur ging het mis bij een spoorwegovergang op de Galjoenweg.

Schade
Volgens een correspondent ter plaatse heeft de automobilist de trein niet zien aan komen bij de spoorwegovergang. Het gevaarte heeft de auto vervolgens weggeduwd. Ondanks dat het voertuig volledig in de kreukels ligt, is de bestuurder niet gewond geraakt.

De politie onderzoekt het ongeluk.

Aanrijding vrachttrein Maastricht (11 sept 2020)_HD
Foto: Orange Media

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen