Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto en vrachtwagen botsen in Gennep

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 14:11

Op de kruising tussen de Brabantweg (N264) en de afrit van de N271 in Gennep is een ongeval gebeurd. Daardoor is de weg gedeeltelijk afgesloten.

Een rijstrook is toegankelijk voor verkeer. Bestuurders moeten rekening houden met vertraging, zo meldt het Operationeel Centrum Politie Limburg.

Bekneld
Bij het ongeval zijn een personenauto en een vrachtwagen tegen elkaar gebotst. De bestuurster van de personenauto, raakte bekneld, meldt een correspondent ter plaatse. Zij werd door de brandweer bevrijd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijke hoe ernstig de verwondingen zijn.

Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet bekend. Daarnaar wordt onderzoek gedaan, meldt de politie.

Kijk hier voor de actuele verkeerssituatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen