Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto en vrachtwagen botsen in Gennep

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 14:11

Op de kruising tussen de Brabantweg (N264) en de afrit van de N271 in Gennep is een ongeval gebeurd. Daardoor is de weg gedeeltelijk afgesloten.

Een rijstrook is toegankelijk voor verkeer. Bestuurders moeten rekening houden met vertraging, zo meldt het Operationeel Centrum Politie Limburg.

Bekneld
Bij het ongeval zijn een personenauto en een vrachtwagen tegen elkaar gebotst. De bestuurster van de personenauto, raakte bekneld, meldt een correspondent ter plaatse. Zij werd door de brandweer bevrijd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijke hoe ernstig de verwondingen zijn.

Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet bekend. Daarnaar wordt onderzoek gedaan, meldt de politie.

Kijk hier voor de actuele verkeerssituatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen