Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto en rijbewijs ingenomen bij politiecontroles

Geplaatst opdonderdag 28 februari 2019 - 6:47

Bij snelheidscontroles in Venlo en Venray heeft de politie woensdag een auto en een rijbewijs in beslag genomen, en tientallen bekeuringen uitgeschreven.

De auto werd in Venlo afgetakeld bij een controle aan de Groenveldsingel.

Waslijst
De bestuurder had volgens de politie een hele reeks bekeuringen niet betaald, wat voor de agenten reden was de rode Mitsubishi in beslag te nemen. Ook werden daar drie automobilisten bekeurd voor te hard rijden, en eentje omdat die zijn autogordel niet om had.

134 in plaats van 60
Het rijbewijs werd ingenomen bij een controle in Venray, waar een bestuurder 134 kilometer per uur reed op een stuk weg waar de maximumsnelheid 60 kilometer per uur is. Nog 36 andere chauffeurs reden ook te snel, maar zij maakten het minder bont zodat hiervoor alleen boetes werden uitgeschreven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen