Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto en motoren botsen: twee motorrijders gewond

Geplaatst opzondag 15 september 2019 - 10:44

Een auto en twee motoren zijn zondagochtend op elkaar gebotst in Weert.

De aanrijding gebeurde rond 10:00 uur op de Geuzendijk.

Ambulances
Door de klap belandde een motorrijder in de sloot, zo meldt een correspondent ter plaatse. Beide motorrijders zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over hun verwondingen is nog niets bekend. Op foto's is te zien dat de motoren behoorlijke schade hebben opgelopen en dat er veel brokstokken op de weg liggen. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Video: WeertdeGekste.nl

De aanrijding gebeurde toen de automobilist een parkeerplaats wilde oprijden. Daarbij zag hij de motorrijders mogelijk over het hoofd.

Afgesloten
De Geuzendijk is afgesloten voor het verkeer. Een automobilist die op de rijbaan wilde keren in verband met de afsluiting kwam in de sloot terecht. De politie heeft een berger opgeroepen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen