Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto en motoren botsen: twee motorrijders gewond

Geplaatst opzondag 15 september 2019 - 10:44

Een auto en twee motoren zijn zondagochtend op elkaar gebotst in Weert.

De aanrijding gebeurde rond 10:00 uur op de Geuzendijk.

Ambulances
Door de klap belandde een motorrijder in de sloot, zo meldt een correspondent ter plaatse. Beide motorrijders zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over hun verwondingen is nog niets bekend. Op foto's is te zien dat de motoren behoorlijke schade hebben opgelopen en dat er veel brokstokken op de weg liggen. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Video: WeertdeGekste.nl

De aanrijding gebeurde toen de automobilist een parkeerplaats wilde oprijden. Daarbij zag hij de motorrijders mogelijk over het hoofd.

Afgesloten
De Geuzendijk is afgesloten voor het verkeer. Een automobilist die op de rijbaan wilde keren in verband met de afsluiting kwam in de sloot terecht. De politie heeft een berger opgeroepen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen