Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto en motoren botsen: twee motorrijders gewond

Geplaatst opzondag 15 september 2019 - 10:44

Een auto en twee motoren zijn zondagochtend op elkaar gebotst in Weert.

De aanrijding gebeurde rond 10:00 uur op de Geuzendijk.

Ambulances
Door de klap belandde een motorrijder in de sloot, zo meldt een correspondent ter plaatse. Beide motorrijders zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over hun verwondingen is nog niets bekend. Op foto's is te zien dat de motoren behoorlijke schade hebben opgelopen en dat er veel brokstokken op de weg liggen. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Video: WeertdeGekste.nl

De aanrijding gebeurde toen de automobilist een parkeerplaats wilde oprijden. Daarbij zag hij de motorrijders mogelijk over het hoofd.

Afgesloten
De Geuzendijk is afgesloten voor het verkeer. Een automobilist die op de rijbaan wilde keren in verband met de afsluiting kwam in de sloot terecht. De politie heeft een berger opgeroepen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen