Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto en motor in beslag genomen bij Europese politiecontrole

Geplaatst opdinsdag 10 oktober 2017 - 23:05

Bij een Europese politiecontrole in Venlo zijn dinsdag een auto en een motor in beslag genomen.

Dat schrijft de politie op Facebook.

Europese controle
De politiecontrole vond plaats op de Weselseweg. Onder andere de douane en de Koninklijke Marechaussee hielpen mee bij de zogeheten Trivium Controle, een actie van Europol en de Nederlandse politie. In totaal werden 78 voertuigen gecontroleerd.

Boetes
Buiten de auto en de motor die in beslag zijn genomen, is er voor 1200 euro aan openstaande boetes geïnd. Ook is een persoon aangehouden voor het rijden onder invloed van verdovende middelen. Verder zijn bestuurders op de bon geslingerd, omdat ze geen gordel om hadden of te snel reden.

Snelweg
Ook werd er een vrouwelijke wandelaar van de snelweg geplukt. In verband met haar psychische toestand is ze opgenomen bij het Regionaal Crisiscentrum Gezondheid.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen