Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto in droge greppel: geen bestuurder te bekennen

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 18:46

Een auto is woensdagavond in Venlo in een droge greppel beland. De bestuurder was bij aankomst van de hulpdiensten spoorloos.

De hulpdiensten kregen rond 17:45 uur de melding dat een voertuig te water was geraakt.

Greppel
Toen meerdere brandweervoertuigen en een ambulance op de Eindhovenseweg waren gearriveerd, bleek het te gaan om een auto die in een droge greppel stond.

Traumahelikopter
De chauffeur van het voertuig was in geen velden of wegen te bekennen. "Een opgeroepen traumahelikopter hebben we afgemeld", laat een woordvoerder van de brandweer weten.

Gezocht
Hoe de auto in de greppel is beland, is niet bekend. Naar de chauffeur is volgens de brandweer nog gezocht. "Ook door de politie." Hij is nog niet aangetroffen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen