Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto in droge greppel: geen bestuurder te bekennen

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 18:46

Een auto is woensdagavond in Venlo in een droge greppel beland. De bestuurder was bij aankomst van de hulpdiensten spoorloos.

De hulpdiensten kregen rond 17:45 uur de melding dat een voertuig te water was geraakt.

Greppel
Toen meerdere brandweervoertuigen en een ambulance op de Eindhovenseweg waren gearriveerd, bleek het te gaan om een auto die in een droge greppel stond.

Traumahelikopter
De chauffeur van het voertuig was in geen velden of wegen te bekennen. "Een opgeroepen traumahelikopter hebben we afgemeld", laat een woordvoerder van de brandweer weten.

Gezocht
Hoe de auto in de greppel is beland, is niet bekend. Naar de chauffeur is volgens de brandweer nog gezocht. "Ook door de politie." Hij is nog niet aangetroffen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen