Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto in de kreukels na botsing tegen lantaarnpaal

Geplaatst opzaterdag 4 februari 2017 - 17:34

Op de Randweg Zuid in Nederweert is zaterdagmiddag een auto tegen een lantaarnpaal geknald. Het voertuig raakte daarbij fors beschadigd.

Dat gebeurde rond 16:45 uur. De bestuurster wilde de Hulsenweg inslaan, maar door nog onbekende oorzaak ramde de auto een lantaarnpaal.

Met de schrik vrij
Omstanders hielpen de geschrokken vrouw, meldt de lokale nieuwssite Nederweert24.nl. Zij kwam met de schrik vrij en werd ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. Het voertuig werd afgesleept.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Twee gewonden bij botsing in Nederweert
Auto en vrachtwagen botsen in Nederweert
Fietser (66) overleden na botsing met auto
Botsing A2 Nederweert (5 mei 2016)
Twee auto's botsen tegen elkaar op A2 bij Nederweert
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen