Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto crasht in maïsveld, bestuurder verstopt gasfles en vlucht

Geplaatst opdinsdag 27 augustus 2019 - 9:29

Een automobilist uit Geleen is in het Belgische Dilsen-Stokkem met zijn wagen gecrasht en daarna te voet gevlucht via de veerpont in Berg aan de Maas. Ook zijn passagier ging er na het ongeval te voet vandoor.

Dat meldt de Belgische politie.

Veel te snel
De bestuurder verloor de controle over zijn wagen en botste tegen een boom. De auto kwam daarna op zijn dak terecht in een maïsveld. Volgens getuigen reed de chauffeur veel te snel.

Lachgas
Volgens de politie zagen getuigen dat het duo na de crash een gasfles uit de auto haalde en verderop verstopte. In de wagen vonden agenten flyers van een lachgaskoerier, meldt de politie.

De redactie van L1 heeft contact opgenomen met de lachgaskoerier. Hij ontkent dat hij betrokken was bij het ongeval. Volgens hem gaat het om een klant. Hij zegt dat hij zijn klant heeft gewezen op de gevaren van lachgas in het verkeer.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen