Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto buitelt meters naar beneden van talud in Weert

Geplaatst opdinsdag 15 juni 2021 - 21:31

Een man en een vrouw zijn dinsdagavond in Weert met hun auto zo'n zeven meter naar beneden gebuiteld van een talud.

Volgens een correspondent ter plaatse reed de bestuurder in een flauwe bocht rechtdoor in plaats van met de bocht mee. Dat gebeurde even voor 21:00 uur op de Suffolkweg, in de richting van de Ringbaan West.

Over de kop
De auto raakte in de bocht van de weg, raakte een lantaarnpaal, rolde verschillende keren over de kop en kwam een meter of zeven lager tot stilstand. De inzittenden, een man en een vrouw, konden op eigen kracht uit de auto komen en raakten niet gewond.

De man, die achter het stuur had gezeten, moest wel mee naar het politiebureau voor een blaastest.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen