Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Auto brandt volledig uit, brandweer voorkomt erger

Geplaatst opzondag 15 april 2018 - 15:26

Een auto is zondagmiddag op de Heerweg in Nederweert volledig uitgebrand.

Het vuur ontstond iets voor 14:30 uur.

Voorkomen
De auto stond vlak naast een oude voerfabriek geparkeerd, maar de spuitgasten konden voorkomen dat de brand oversloeg naar het pand, zo staat op Nederweert24.

Beelden: Nederweert24

Snel handelen
De bestuurder zag links en rechts van zijn auto vlammen toen hij vanuit Boeket de Heerweg opreed. De automobilist handelde meteen en zette het brandend voertuig op het terrein van de oude fabriek neer.

Lede ogen
De man kon op tijd uit het vehikel stappen en raakte niet gewond. Met lede ogen moest hij vervolgens toezien hoe de auto volledig in vlammen opging.

Het naastgelegen gebouw liep geen brandschade op.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen