Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Auto brandt volledig uit, brandweer voorkomt erger

Geplaatst opzondag 15 april 2018 - 15:26

Een auto is zondagmiddag op de Heerweg in Nederweert volledig uitgebrand.

Het vuur ontstond iets voor 14:30 uur.

Voorkomen
De auto stond vlak naast een oude voerfabriek geparkeerd, maar de spuitgasten konden voorkomen dat de brand oversloeg naar het pand, zo staat op Nederweert24.

Beelden: Nederweert24

Snel handelen
De bestuurder zag links en rechts van zijn auto vlammen toen hij vanuit Boeket de Heerweg opreed. De automobilist handelde meteen en zette het brandend voertuig op het terrein van de oude fabriek neer.

Lede ogen
De man kon op tijd uit het vehikel stappen en raakte niet gewond. Met lede ogen moest hij vervolgens toezien hoe de auto volledig in vlammen opging.

Het naastgelegen gebouw liep geen brandschade op.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen