Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto botst tegen lantaarnpaal: een persoon zwaargewond

Geplaatst opzaterdag 19 oktober 2019 - 7:24

Bij een ongeluk op de Terblijterweg in Maastricht is in de nacht van vrijdag op zaterdag een persoon zwaargewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond middernacht ter hoogte van het Stadionplein.

Lantaarnpaal
Een automobilist raakte vlakbij de verkeerslichten van de weg en botste tegen een lantaarnpaal. Een persoon raakte bij de botsing zwaargewond. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Brokstukken lagen verspreid over de weg en het naastgelegen fietspad. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De politie is een onderzoek gestart.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen