Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto botst tegen boom en slaat over de kop

Geplaatst opzondag 9 februari 2020 - 9:21

Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met de schrik vrijgekomen nadat zijn auto in Oirlo tegen een boom botste en over de kop sloeg.

Het ongeval gebeurde rond 00:20 uur op de Dwarsweg in het buitengebied van Oirlo.

Ambulance
De bestuurder werd na het ongeluk door het toegesnelde ambulancepersoneel ter plaatse onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De weg is korte tijd dicht geweest zodat een bergingsbedrijf het voertuig af kon slepen. Het is nog niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen