Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Auto botst met bestelbus, weg tijdje dicht

Geplaatst opvrijdag 20 juli 2018 - 12:53

Op de Lozerweg in Weert is vrijdagmiddag een auto op een bestelbus geklapt.

Volgens lokale nieuwssite Weertdegekste kwam de bestelbus vanaf een uitrit de weg opgereden. De naderende automobilist kon niet meer op tijd stoppen en botste op de bus.

Autowrak
De automobilist is vervolgens tegen een paal langs de weg tot stilstand gekomen. De brandweer heeft een van de drie inzittenden uit het autowrak moeten bevrijden. Een slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. In eerste instantie werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die kon weer omdraaien.

Door het ongeval is de weg een tijdje dicht geweest.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen