Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Auto beschoten: 'Begonnen te schieten in wilde westen'

Geplaatst opvrijdag 17 mei 2019 - 19:41

Er is vrijdagavond geschoten op een bedrijventerrein in Bergen. Volgens de politie is er op een auto geschoten.

Het incident vond rond 19:00 uur plaats op De Flammert. De bestuurder én de verdachte zijn gevlucht.

Signalement onbekend
Op dit moment is er nog niet meer bekend over het voorval. Zo heeft de politie nog geen signalement van beide mannen en is nog onbekend in welke richting ze zijn weggereden. Om die reden is de politie ook op zoek naar getuigen.

Video: Maasduinen Centraal

In het wilde westen
Een ooggetuige zag twee auto's staan. "Een auto rijdt er weg, met open deur. Daar rolt een man uit. Die wilde er weer in springen. Een andere man komt eraan, helemaal in het zwart, en die begint te schieten in het wilde westen. En ze schieten allebei en gaan linksaf de N271 op." Volgens de vrouw heeft dus ook de inzittende van de auto geschoten. Ze is er erg van geschrokken. "Ik zei tegen mijn man: 'Terug met die auto, zometeen pakken ze ons.'"

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen