Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto beschoten: 'Begonnen te schieten in wilde westen'

Geplaatst opvrijdag 17 mei 2019 - 19:41

Er is vrijdagavond geschoten op een bedrijventerrein in Bergen. Volgens de politie is er op een auto geschoten.

Het incident vond rond 19:00 uur plaats op De Flammert. De bestuurder én de verdachte zijn gevlucht.

Signalement onbekend
Op dit moment is er nog niet meer bekend over het voorval. Zo heeft de politie nog geen signalement van beide mannen en is nog onbekend in welke richting ze zijn weggereden. Om die reden is de politie ook op zoek naar getuigen.

Video: Maasduinen Centraal

In het wilde westen
Een ooggetuige zag twee auto's staan. "Een auto rijdt er weg, met open deur. Daar rolt een man uit. Die wilde er weer in springen. Een andere man komt eraan, helemaal in het zwart, en die begint te schieten in het wilde westen. En ze schieten allebei en gaan linksaf de N271 op." Volgens de vrouw heeft dus ook de inzittende van de auto geschoten. Ze is er erg van geschrokken. "Ik zei tegen mijn man: 'Terug met die auto, zometeen pakken ze ons.'"

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen