Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto beschoten: 'Begonnen te schieten in wilde westen'

Geplaatst opvrijdag 17 mei 2019 - 19:41

Er is vrijdagavond geschoten op een bedrijventerrein in Bergen. Volgens de politie is er op een auto geschoten.

Het incident vond rond 19:00 uur plaats op De Flammert. De bestuurder én de verdachte zijn gevlucht.

Signalement onbekend
Op dit moment is er nog niet meer bekend over het voorval. Zo heeft de politie nog geen signalement van beide mannen en is nog onbekend in welke richting ze zijn weggereden. Om die reden is de politie ook op zoek naar getuigen.

Video: Maasduinen Centraal

In het wilde westen
Een ooggetuige zag twee auto's staan. "Een auto rijdt er weg, met open deur. Daar rolt een man uit. Die wilde er weer in springen. Een andere man komt eraan, helemaal in het zwart, en die begint te schieten in het wilde westen. En ze schieten allebei en gaan linksaf de N271 op." Volgens de vrouw heeft dus ook de inzittende van de auto geschoten. Ze is er erg van geschrokken. "Ik zei tegen mijn man: 'Terug met die auto, zometeen pakken ze ons.'"

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen