Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto beschadigd bij mogelijke brandstichting achter winkel

Geplaatst opzaterdag 16 juni 2018 - 10:43

In Venray is vrijdagavond een grote hoeveelheid papier in vlammen opgegaan.

Het papier stond opgeslagen aan de achterzijde van het Kruidvat aan de Kleinestraat in Venray. De politie denkt dat het vuur is aangestoken.

Flinke schade
De spullen gingen rond 20:20 uur in de fik. Personeel van de winkel ontdekte de brand en wist het vuur snel te doven. Daardoor kon worden voorkomen dat de vlammen de winkel bereikten. Toch is er sprake van flinke schade. Zo raakte onder meer een geparkeerde auto beschadigd.

De politie is op zoek naar getuigen van de vermoedelijke brandstichting.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen