Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto belandt tegen middenvangrail bij Ell

Geplaatst opvrijdag 16 november 2018 - 8:45

Hulpdiensten zijn vrijdagochtend rond 7:45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de A2 bij Ell.

Dat meldt WeertDeGekste.nl.

Middenvangrail
Richting Maastricht was net voorbij de toerit Kelpen-Oler een auto van de weg geraakt. Het voertuig was gaan tollen. De auto kwam met de neus in tegengestelde richting tegen de middenvangrail tot stilstand.

Eerste hulp
Voorbijgangers boden direct eerste hulp en waarschuwden andere weggebruikers. Het slachtoffer is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

File
Vanwege het ongeval moest tijdelijk een rijstrook worden afgesloten voor het verkeer. Er ontstond een file van enkele kilometers.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen