Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto belandt op zijn kant na botsing: bestuurder vlucht

Geplaatst opwoensdag 1 september 2021 - 6:20

Een automobilist is in Roermond in de nacht van dinsdag op woensdag tegen een geparkeerde bus gebotst en op zijn kant beland.

Dat gebeurde rond 00:15 uur op de Veldstraat.

De benen nemen
Volgens een correspondent reed de bestuurder hard achteruit. Dat ging echter niet helemaal goed. Na zo'n 100 meter verloor de man de macht over het stuur en knalde tegen een busje dat geparkeerd stond. Daardoor belandde zijn eigen wagen op zijn kant op het wegdek. De automobilist was na de botsing in geen velden of wegen te bekennen.

De politie onderzoekt waarom de bestuurder is gevlucht.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen