Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto belandt op zijkant in weiland met koeien

Geplaatst opdinsdag 18 juni 2019 - 22:20

Een aantal koeien in Beek kregen dinsdagavond onverwachts 'bezoek'. Er belandde een auto in hun weiland.

Het voertuig kwam rond 19:00 uur tussen de dieren op de Schimmerterweg terecht. Dit meldt de politie van de Westelijke Mijnstreek op Instagram.

Behulpzame boer
De bestuurder vloog uit de bocht en kwam vervolgens op de zijkant tot stilstand. Een boer schoot te hulp en trok met zijn tractor onder toeziend oog van de koeien het zwaarbeschadigde vehikel op vier wielen. Daarna werd het voertuig uit de wei getrokken.

De automobilist is volgens de politie van de Westelijke Mijnstreek ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Het lijkt erop dat de runderen er ongeschonden vanaf zijn gekomen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen