Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto belandt op de kop in sloot

Geplaatst opdinsdag 5 januari 2021 - 8:25

Een automobilist is dinsdagochtend met zijn voertuig op de kop in een sloot in Horst beland.

Dat gebeurde rond de klok van 7:14 uur aan de Tienrayseweg ter hoogte van het Boscafé.

Kofferbak
Passanten zagen de auto in de sloot liggen en alarmeerden de hulpdiensten. De bestuurder zat vast in zijn voertuig, maar was nog wel aanspreekbaar. Uiteindelijk kon hij via de kofferbak bevrijd worden.

In de ankers gaan
Volgens de politie moest de man remmen voor een voorganger waardoor hij in de sloot belandde, meldt Horst24.

Ziekenhuis
De automobilist is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een berger zal de auto uit de sloot halen en wegslepen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen