Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto belandt op de kop: bestuurster gewond naar ziekenhuis

Geplaatst opmaandag 2 augustus 2021 - 21:50

Een auto is maandagavond op zijn kop beland na een eenzijdig ongeluk op de N280 ter hoogte van Horn. De bestuurster is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 21:00 uur rukten de hulpdiensten uit voor het ongeval. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Die bleek echter niet nodig te zijn en is dus ook niet geland.

Uit auto gehaald
De vrouw reed vanuit Roermond in de richting van Weert. Volgens een correspondent was haar auto door onbekende oorzaak van de weg geraakt waarna ze met haar voertuig op de kop belandde. De gewonde bestuurster is door de brandweer uit haar Fiat 500 gehaald.

Ziekenhuis
Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer werd langs het ongeluk geleid.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen