Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto belandt op dak door botsing

Geplaatst opzondag 12 juli 2020 - 8:36

In de nacht van zaterdag op zondag is de A73 een tijd dicht geweest door een ongeval tussen twee auto's. Een van de auto's is door de klap op zijn dak beland. Daarna botste nog een derde auto op het ongeval.

Rond 00:20 uur ging het mist bij Castenray, tussen Horst en Venray.

Een bestuurder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, meldt een correspondent. De andere twee bleven ongedeerd. Wat de oorzaak van het ongeval is, is niet bekend.

Voor het herstellen van de vangrail was de A73 in noordelijke richting helemaal afgesloten. Richting zuiden was ook één rijstrook dicht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen