Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto belandt na ontwijkactie op trappen bij ziekenhuis

Geplaatst opvrijdag 17 september 2021 - 14:20

Een auto belandde vrijdagmiddag op de trappen van het parkeerterrein bij het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen, nadat de automobilist een tegenligger moest ontwijken.

Het ongeluk gebeurde rond 13:00 uur op de Hendri Dunantstraat, op steenworp afstand van het ziekenhuis. Ambulancepersoneel kijkt de automobilist na. Het is niet bekend of deze gewond is geraakt.

Doorgereden
Volgens ooggetuigen is de andere bestuurder doorgereden na het ongeluk. Dat hebben zij volgens een correspondent ook tegen de politie verteld.

Komt vaker voor
Dat er een ongeluk vlakbij een ziekenhuis plaatsvindt, kwam de laatste tijd vaker voor. Zo landde er vorige week een traumaheli dichtbij het ziekenhuis in Venlo en raakte een fietser zo'n twee weken geleden gewond bij de inrit van het Sint Jans Gasthuis in Weert.

Hier belandde de auto op de trappen vrijdag in Heerlen:

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen