Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto belandt in het water in Swalmen, bestuurder meldt zich

Geplaatst opmaandag 19 juli 2021 - 19:30

In Swalmen is een auto in het water terechtgekomen. De bestuurder bleef ongedeerd en heeft zich bij de politie gemeld.

De auto werd maandag kort voor 19:00 uur geborgen op de plek waar de straten Wieler en Rookhuizen bijeenkomen.

Tijdsverschil
Uit voorzorg kamden de hulpdiensten de omgeving nog een keer goed uit. Volgens de politie was vrijdag al bekend dat er een auto in het water lag bij de Swalm. Ook het feit dat de chauffeur zich ongedeerd had gemeld op het bureau, stond in de boeken. Een verklaring voor het tijdsverschil tussen de tewaterlating van het voertuig en de melding bij de alarmcentrale, kon een politiewoordvoerder niet geven. "Waarschijnlijk een late erfenis van het hoogwater", zo omschreef hij.

Lege auto
De Wieler volgt voor een deel de rivier de Swalm en de Teutebeek. Het voertuig werd gevonden in het water op 100 meter afstand van de Swalm. Het ging om een Mitsubishi waarvan de portieren open stonden. De auto is maandagavond uit het water getakeld en afgevoerd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen