Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto arrestatieteam ramde vrachtwagen in Weert

Geplaatst opdinsdag 27 maart 2018 - 18:58

De auto die dinsdagmiddag op de A2 bij Weert achterop een vrachtwagen botste blijkt van een arrestatieteam te zijn.

Dat bevestigt een politiewoordvoerder.

Afrit
Op de afrit Nederweert van de A2 ging het tegen 17:00 uur mis. Of de speciale politieagent op weg was naar een melding of van zijn werk kwam, kon de politiewoordvoerder niet aangeven. Een getuige meldt aan 1Limburg dat de betreffende auto vlak voor de botsing met hoge snelheid, blauw zwaailicht en sirene langs de file bij Valkenswaard richting Weert zag rijden.

Lees ook: Auto knalt achterop vrachtwagen op afrit A2

Lichtgewond
De man raakte lichtgewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij is inmiddels weer thuis. De speciaal geprepareerde BMW is total loss. De politie onderzoekt hoe de botsing kon gebeuren. Ook de bestuurder van de speciale politieauto wordt gehoord.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen