Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto achter vangrail op A76

Geplaatst opdinsdag 12 november 2019 - 8:23

Verkeer op de A76 richting Heerlen kreeg dinsdagochtend met de nodige vertraging te maken.

Oorzaak was een ongeluk ter hoogte van Spaubeek. Een auto raakte daar door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam achter de vangrail terecht.

Bekneld
De auto is over de kop geslagen. De bestuurder is daarbij bekneld komen te zitten en door de brandweer bevrijd, meldt de politie. De chauffeur is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Rijstrook dicht
Rond 7:45 uur ging het mis. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken, weet een weginspecteur. De rechterrijstrook werd een uur lang afgesloten, maar rond 9:00 uur was de weg weer vrij.

Aanschuiven
Ruim anderhalf uur lang was het aanschuiven op de snelwegen in Zuid-Limburg. Op de A76 richting Heerlen kregen andere weggebruikers met minimaal een halfuur vertraging te maken en ook in de andere rijrichting was het, door een kijkersfile, aanschuiven. Op de A2 tussen Born en Maastricht Aachen Airport stond ook file.

Boetes
De politie laat weten een aantal keren proces verbaal te hebben opgemaakt voor passerende automobilisten die met hun telefoon beelden maakten van hoe de brandweer het slachtoffer uit de auto bevrijdde. Dat komt die mensen op een boete van 249 euro te staan.

Bekijk de actuele verkeerssituatie op de 1Limburg-verkeerpagina

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen