Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto achter vangrail op A76

Geplaatst opdinsdag 12 november 2019 - 8:23

Verkeer op de A76 richting Heerlen kreeg dinsdagochtend met de nodige vertraging te maken.

Oorzaak was een ongeluk ter hoogte van Spaubeek. Een auto raakte daar door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam achter de vangrail terecht.

Bekneld
De auto is over de kop geslagen. De bestuurder is daarbij bekneld komen te zitten en door de brandweer bevrijd, meldt de politie. De chauffeur is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Rijstrook dicht
Rond 7:45 uur ging het mis. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken, weet een weginspecteur. De rechterrijstrook werd een uur lang afgesloten, maar rond 9:00 uur was de weg weer vrij.

Aanschuiven
Ruim anderhalf uur lang was het aanschuiven op de snelwegen in Zuid-Limburg. Op de A76 richting Heerlen kregen andere weggebruikers met minimaal een halfuur vertraging te maken en ook in de andere rijrichting was het, door een kijkersfile, aanschuiven. Op de A2 tussen Born en Maastricht Aachen Airport stond ook file.

Boetes
De politie laat weten een aantal keren proces verbaal te hebben opgemaakt voor passerende automobilisten die met hun telefoon beelden maakten van hoe de brandweer het slachtoffer uit de auto bevrijdde. Dat komt die mensen op een boete van 249 euro te staan.

Bekijk de actuele verkeerssituatie op de 1Limburg-verkeerpagina

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen