Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto achter vangrail op A76

Geplaatst opdinsdag 12 november 2019 - 8:23

Verkeer op de A76 richting Heerlen kreeg dinsdagochtend met de nodige vertraging te maken.

Oorzaak was een ongeluk ter hoogte van Spaubeek. Een auto raakte daar door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam achter de vangrail terecht.

Bekneld
De auto is over de kop geslagen. De bestuurder is daarbij bekneld komen te zitten en door de brandweer bevrijd, meldt de politie. De chauffeur is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Rijstrook dicht
Rond 7:45 uur ging het mis. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken, weet een weginspecteur. De rechterrijstrook werd een uur lang afgesloten, maar rond 9:00 uur was de weg weer vrij.

Aanschuiven
Ruim anderhalf uur lang was het aanschuiven op de snelwegen in Zuid-Limburg. Op de A76 richting Heerlen kregen andere weggebruikers met minimaal een halfuur vertraging te maken en ook in de andere rijrichting was het, door een kijkersfile, aanschuiven. Op de A2 tussen Born en Maastricht Aachen Airport stond ook file.

Boetes
De politie laat weten een aantal keren proces verbaal te hebben opgemaakt voor passerende automobilisten die met hun telefoon beelden maakten van hoe de brandweer het slachtoffer uit de auto bevrijdde. Dat komt die mensen op een boete van 249 euro te staan.

Bekijk de actuele verkeerssituatie op de 1Limburg-verkeerpagina

Deel dit bericht via
Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen