Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto aanvoerder Venlosche Boys vloog uit de bocht

Geplaatst opmaandag 1 juni 2015 - 11:28

De auto van Joey Kohlen (23) belandde zondagochtend op de Oude Venloseweg in Velden tegen een boom omdat het voertuig uit de bocht was gevlogen.

Mogelijk gebeurde dit door een inschattingsfout van de aanvoerder van voetbalclub Venlosche Boys die bij het ongeluk om het leven kwam.

Snelheid
Omdat het gaat om een eenzijdig ongeval en uit respect voor de familie gaat de politie niet in op vragen over de snelheid waarmee de auto reed en of er alcohol in het spel was. Bij het ongeval in Velden raakte een 25-jarige bijrijder uit Arcen gewond.

Herdenking
Venlonaar Kohlen werd zondagavond herdacht in de kantine van Venlosche Boys, waar hij sinds 2006 speelde. Bij de club kan een condoleanceregister getekend worden.

Lees ook:
- Venlosche Boys rouwt om plotselinge dood aanvoerder
- Auto botst tegen boom in Velden, bestuurder overleden

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Meisje loopt botbreuken op na ongeluk met voetbaldoel
Venlosche Boys rouwt om plotselinge dood aanvoerder
Ook Venlosche Boys voorlopig niet op kunstgras
Fietser komt om bij ongeluk in Velden
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen