Overslaan en naar de inhoud gaan

Australische stofzuiger voor VVV-Venlo

Geplaatst opzaterdag 8 juli 2017 - 9:36

Nieuwbakken eredivisionist VVV-Venlo heeft de Australische middenvelder Terry Antonis (23) vastgelegd.

De Australiër komt over van het Griekse PAOK Saloniki, waar hij de strijd om een basisplaats heeft verloren.

Sydney
Antonis is geboren in Sydney en doorliep de jeugdopleiding van de plaatselijke FC. Daar haalde hij uiteindelijk het eerste elftal en maakte hij zoveel indruk, dat PAOK hem in 2015 voor meer dan drie ton kocht. De transfer naar Griekenland was overigens niet geheel verrassend, omdat de roots van Antonis ook in dat land liggen.

Speelminuten
Eenmaal in Griekenland begon de zoektocht naar speelminuten. Deze kreeg hij niet bij PAOK (zeven wedstrijden) en later ook niet bij het eveneens Griekse PAE Veria (een wedstrijd), dat hem huurde. De verdedigende middenvelder keerde op huurbasis terug naar Australië, om daar helemaal op te leven bij Western Sydney Wanderers. Hij scoorde onder meer tweemaal in de Aziatische Champions League.

Venlo
Nu strijkt hij dus neer in Venlo, waar hij voor twee jaar heeft getekend. VVV-Venlo hoopte zich eveneens te versterken met Robin Buwalda, die eerder al twee seizoenen voor de club speelde, maar zijn werkgever NEC laat hem voorlopig niet gaan. Verdediger Evren Korkmaz mag Venlo juist tijdelijk verlaten. Hij is met FC Den Bosch in gesprek over een huurdeal.

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV-Venlo gaat zomervakantie in met forse winst op amateurs
VVV haalt verdediger op de valreep terug
VVV mist Buwalda en Balkestein tegen FC Eindhoven
Steijn rekent niet op Buwalda in eerste play-off tegen Oss
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen