Overslaan en naar de inhoud gaan

Australisch avontuur Robin Frijns snel voorbij

Geplaatst opzondag 5 februari 2017 - 15:22

Het Australisch avontuur van Robin Frijns heeft niet lang geduurd. Frijns nam met Markus Winkelhock en Frank Stippler deel aan de 12 uur van Bathurst, een plaats in Nieuw Zuid-Wales.

De Maastrichtenaar keek uit naar de race, maar na nauwelijks 6 ronden was het al voorbij. Zijn teammaat Frank Stippler crashte met de Audi R8 LMS. Via Twitter laat Frijns weten dat zijn teamgenoot in orde is.

Het team van Frijns had zich als veertiende voor de race op het circuit van Mount Panorama in Bathurst gekwalificeerd.

Frijns keert nu terug naar Europa om te testen voor het Formule E-team van Andretti en gaat daarna naar Argentinië. Over twee weken gaat de strijd om het wereldkampioenschap in deze klasse verder in Buenos Aires.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Coureur Robin Frijns test in Formule E
Robin Frijns terug in Formule-auto
Podiumplaats voor Robin Frijns in Formule E
Robin Frijns tiende in grote prijs van Uruguay
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen