Overslaan en naar de inhoud gaan

Attracties weggehaald uit failliet Yumble

Geplaatst opzondag 22 november 2015 - 21:43

Vier maanden nadat het interactieve attractiepark Yumble in Roermond failliet werd verklaard, zijn de attracties daar weggehaald.

Pretparkwebsite Looopings.nl schrijft dat vrachtwagens dit weekeinde af en aan reden om de grote mechanische attracties mee te slepen.

Bouwers
De toestellen gaan terug naar de bouwers van de attracties, die zich hadden verplicht hun spullen terug te nemen mocht Yumble in financiële problemen komen.

Bankroet
Attractiepark Yumble bij het Outlet Centre in Roermond ging deze zomer failliet, nadat het zo'n vier maanden open was geweest. De gehoopte bezoekersaantallen heeft Yumble nooit gehaald. Ook werd het attractiepark in het begin geplaagd door technische problemen.

Na het faillissement is het niet gelukt een overnamekandidaat te vinden. Het is nog niet duidelijk wat er met het pand gaat gebeuren.

Lees hier alle eerdere berichten over Yumble

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Oplossing voor failliete Yumble is in zicht
Veel belangstelling voor eerste appartementen in Jazz City
'Kans op doorstart van Yumble is nihil'
Failliet Yumble laat 6,5 miljoen euro schuld achter
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen