Overslaan en naar de inhoud gaan

Attracties weggehaald uit failliet Yumble

Geplaatst opzondag 22 november 2015 - 21:43

Vier maanden nadat het interactieve attractiepark Yumble in Roermond failliet werd verklaard, zijn de attracties daar weggehaald.

Pretparkwebsite Looopings.nl schrijft dat vrachtwagens dit weekeinde af en aan reden om de grote mechanische attracties mee te slepen.

Bouwers
De toestellen gaan terug naar de bouwers van de attracties, die zich hadden verplicht hun spullen terug te nemen mocht Yumble in financiële problemen komen.

Bankroet
Attractiepark Yumble bij het Outlet Centre in Roermond ging deze zomer failliet, nadat het zo'n vier maanden open was geweest. De gehoopte bezoekersaantallen heeft Yumble nooit gehaald. Ook werd het attractiepark in het begin geplaagd door technische problemen.

Na het faillissement is het niet gelukt een overnamekandidaat te vinden. Het is nog niet duidelijk wat er met het pand gaat gebeuren.

Lees hier alle eerdere berichten over Yumble

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Oplossing voor failliete Yumble is in zicht
Veel belangstelling voor eerste appartementen in Jazz City
'Kans op doorstart van Yumble is nihil'
Failliet Yumble laat 6,5 miljoen euro schuld achter
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen