49276924_ORANGE_PICTURES

Kramp hindert Ummels tijdens NK marathon

Bo Ummels uit Maastricht had haar zinnen gezet op prolongatie van haar Nederlandse marathontitel in 2019. Maar mede door kramp kwam ze als tweede Nederlandse vrouw over de finish in Amsterdam.

atletiek
Limburgse atletiekclubs verwachten toeloop na succes Hassan

Limburgse atletiekclubs verwachten meer aanmeldingen na de successen van de Nederlandse ploeg op de Olympische Spelen van Tokio.

Audrey Jacobs (rechts) met zus Denice in 2019
Venlose scherpt nationaal jeugdrecord kogelslingeren aan

De 17-jarige Audrey Jacobs uit Velden heeft zaterdag het Nederlands record kogelslingeren in de categorie U18 verbroken.

Atletiek Rennen
Plaum en Ummels pakken goud op NK Atletiek

Maarten Plaum en Bo Ummels hebben zondag gouden medailles behaald op het Nederlands Kampioenschap Atletiek in Breda.

Atletiek Rennen
Limburgse resultaten opening NK Atletiek

Op de eerste dag van de Nederlandse Kampioenschappen atletiek in Breda is een aantal Limburgse atleten in de prijzen gevallen.

iStock-1162924563
Ultraloper: 'De organisatie in China had moeten ingrijpen.'

Volgens ultraloper en wedstrijdorganisator Han Frenken had de Chinese leiding van de fatale ultraloop moeten ingrijpen toen een aantal lopers zonder de voorgeschreven uitrusting op pad gingen. Er kwamen 21 hardlopers om het leven toen ze door noodweer werden overvallen.

Bo Ummels
Geen Olympisch ticket voor Bo Ummels

Atlete Bo Ummels is er niet in geslaagd om tijdens de S7-marathon in Oostenrijk de limiet voor deelname aan de Olympische marathon te lopen.

Atletiek Rennen
Zesde plaats voor Ruben Samson op 5000 meter in Lisse

Ruben Samson is bij wedstrijden om de Ter Specke Bokaal als zesde over de streep gekomen op de 5000 meter. De atleet van Atletiek Maastricht noteerde in Lisse een tijd van 14 minuten en 33,93 seconden.

atletiek (1 mrt 2020)
Venloop gaat NK Halve Marathon organiseren

De Venloop mag dit jaar het Nederlands Kampioenschap op de halve marathon organiseren.

Melissa Boekelman AvondGasten Spot (26 april 2021)
Boekelman: 'Spelen van 2024 zitten in mijn achterhoofd'

Kogelstootster Melissa Boekelman uit Heerlen sluit niet uit dat ze doorgaat tot en met de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten