Miranda Boonstra

Miranda Boonstra is nationaal steeplechase record kwijt

Miranda Boonstra uit Molenhoek is haar nationale record op de 3000 meter steeplechase kwijt. Zij had het record sinds 2009 in bezit.

Hoornaar Wespen Wesp
Agressieve wespen zitten hardloopwedstrijd dwars

De organisatie van de Den Driesch Loop in Valkenburg heeft de wedstrijdroute zondagmiddag moeten aanpassen nadat meerdere atleten waren aangevallen door hoornaars.

Britt Ummels
Britt Ummels Nederlands kampioene op 1500 meter

Britt Ummels heeft bij het Nederlandse Kampioenschap atletiek goud gewonnen op de 1500 meter. Zij is de enige Limburgse atlete die met een nationale titel aan de haal ging.

Atletiek Rennen
Gerecyclede atletiekbaan bij Scopias Atletiek in Venlo

De Venlose atletiekvereniging Scopias krijgt als eerste in Nederland een volledig gerecyclede atletiekbaan. Op dit moment wordt de huidige baan gesloopt en afgevoerd.

IRONMAN Maastricht - 2018 - triatlon
IRONMAN Maastricht gaat tóch door

De IRONMAN in Maastricht gaat toch door, en staat nu gepland voor het laatste weekend van september.

Hardlopen weg asfalt rennen
Geen eerste editie Rosa-Run

De eerste editie van de Rosa-Run in Sittard gaat niet door. Ook bij dit nieuwe evenement gooit de uitbraak van het coronavirus roet in het eten.

Hardlopen weg asfalt rennen
Atletiekevenementen geschrapt door coronavirus

Ook al maakt ons land tot en met 6 april pas op de plaats als gevolg van het coronavirus, organisatoren van een tweetal atletiekevenementen in onze provincie wachten nieuwe maatregelen niet af en hebben hun evenement voorlopig geschrapt.

Hardlopen weg asfalt rennen
Financiële problemen dreigen voor Parelloop Brunssum

Door de afgelasting van de Parelloop afgelopen zondag dreigt er voor de organisatie een financieel probleem.

Britt Ummels
Britt Ummels aan de start bij Parelloop

Britt Ummels start op 15 maart bij de Parelloop in Brunssum. De organisatie van de hardloopwedstrijd heeft de Maastrichtse hardloopster vast weten te leggen voor de Top Run over tien kilometer.

atletiek (1 mrt 2020)
Limburgs goud op NK korte cross

In het recreatiepark Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg (Noordoostpolder) is het NK cross gehouden. Unitas-atleet Mahadi Abdi Ali schreef de korte cross op zijn naam.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV