Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Atleet Patrick Stitzinger maanden uit de roulatie

Geplaatst opwoensdag 8 april 2015 - 21:29

Atleet Patrick Stitzinger uit Maastricht zal de komende maanden bij wedstrijden ontbreken.

Bij de langeafstandloper zijn vorige week dinsdag twee stressfracturen in het heiligbeen geconstateerd. "Ik had de afgelopen periode last van een voetblessure", zegt hij.

"Ik ben anders gaan lopen en waarschijnlijk heeft zich dat gewreekt." Sinds zijn uitstappen in de marathon van Amsterdam, vorig jaar oktober, moest Stitzinger al diverse wedstrijden afzeggen vanwege voetproblemen.

Rugproblemen
Alleen tijdens de nationale kampioenschappen op de 10 km medio februari presteerde hij redelijk, maar daarna doken rugproblemen op.

De verwachting is dat de 33-jarige Pegasus-atleet pas over drie maanden zijn rentree kan maken. "Maar het kan ook zomaar negen maanden gaan duren", zegt hij.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Patrick Stitzinger wint Limburgse veldlooptitel
Stitzinger negende in CPC Loop Den Haag
Limburgse atleten verwachten geen podiumplek bij NK
Maastricht huldigt atleet Patrick Stitzinger
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen