Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Atleet Patrick Stitzinger maanden uit de roulatie

Geplaatst opwoensdag 8 april 2015 - 21:29

Atleet Patrick Stitzinger uit Maastricht zal de komende maanden bij wedstrijden ontbreken.

Bij de langeafstandloper zijn vorige week dinsdag twee stressfracturen in het heiligbeen geconstateerd. "Ik had de afgelopen periode last van een voetblessure", zegt hij.

"Ik ben anders gaan lopen en waarschijnlijk heeft zich dat gewreekt." Sinds zijn uitstappen in de marathon van Amsterdam, vorig jaar oktober, moest Stitzinger al diverse wedstrijden afzeggen vanwege voetproblemen.

Rugproblemen
Alleen tijdens de nationale kampioenschappen op de 10 km medio februari presteerde hij redelijk, maar daarna doken rugproblemen op.

De verwachting is dat de 33-jarige Pegasus-atleet pas over drie maanden zijn rentree kan maken. "Maar het kan ook zomaar negen maanden gaan duren", zegt hij.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Patrick Stitzinger wint Limburgse veldlooptitel
Stitzinger negende in CPC Loop Den Haag
Limburgse atleten verwachten geen podiumplek bij NK
Maastricht huldigt atleet Patrick Stitzinger
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen