Overslaan en naar de inhoud gaan

Assistent Driessen volgt Steijn naar Abu Dhabi

Geplaatst opmaandag 17 juni 2019 - 16:13

Het hing al even in de lucht, maar VVV-Venlo heeft maandag bevestigd dat ook assistent-trainer Jay Driessen (49) de club verlaat. Hij volgt Maurice Steijn naar Abu Dhabi, waar het duo aan de slag gaat bij Al-Wahda.

Driessen wordt ook in Abu Dhabi assistent van Steijn.

Grootste talent
Met de geboren Venlonaar vertrekt er een rasechte VVV'er. Driessen begon zijn carrière als profvoetballer bij de club, speelde er vervolgens zeven jaar, om vervolgens zijn trainersloopbaan eveneens in Venlo te starten. Op de eigen website omschrijft de club hem als 'misschien wel het grootste talent dat Venlo ooit voortbracht'. Ook wordt zijn cruciale goal tegen NAC Breda in 1991 aangehaald, die ervoor zorgde dat VVV-Venlo promoveerde naar de Eredivisie.

Cultuurbewaker
Driessen was jeugdtrainer bij de club en stond sinds 2014 in de dug-out bij het eerste elftal, als assistent-trainer. "Hij is al zo enorm lang aan de club verbonden dat ik me bijna niet kan voorstellen hoe het zal zijn zónder Jay. Hij kent de club van binnen en van buiten en fungeert daardoor ook als cultuurbewaker. Doodzonde dat hij deze keus maakt, maar ook alle begrip. Deze kans mogen we hem niet ontnemen", reageert algemeen directeur Marco Bogers.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen