aspergeteelt asperge steken

'Aspergestekers bewust maken van de 1,5 meter afstand'

Bij Martens Asperges in Tienray zijn ze behalve met steken van asperges ook bezig met de bewustwording van het personeel om vooral op 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Aspergestekers
Handhavers gaan controleren bij aspergeteelt

De gemeente Horst aan de Maas gaat controleren of agrariërs zich wel aan de coronaregels houden. Burgemeester Ryan Palmen is bezorgd over busjes die met acht, negen mensen naar bijvoorbeeld een aspergeteler rijden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV