Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Asfalt Zuiderbrug A73 Venlo beschadigd door hitte

Geplaatst opvrijdag 3 juli 2015 - 12:42

Het asfalt op de Zuiderbrug van de A73 bij Venlo-Zuid is beschadigd door de hitte. Rijkswaterstaat gaat het asfalt op de rijbaan in noordelijke richting na de spits herstellen.

Als gevolg van deze reparatie is er vrijdagavond slechts één rijstrook beschikbaar voor het verkeer richting Nijmegen. De werkzaamheden duren waarschijnlijk tot zaterdagochtend.

Spoedreparatie
In eerste instantie was Rijkswaterstaat van plan een spoedreparatie op de plek uit te voeren. Rond het middaguur werd een rijstrook afgesloten, omdat het asfalt op sommige plekken zacht was geworden.

Rijstrook weer open
Bij een nadere inspectie bleek het asfalt toch hard genoeg voor auto's om overheen te rijden. Rijkswaterstaat heeft de werkzaamheden daarom uitgesteld tot na de avondspits.

De rechterrijstrook is weer open voor het verkeer. Mocht de situatie voor 19:00 uur toch ernstiger worden dan wordt de rijbaan opnieuw afgesloten.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Politie laat spiegelgladde A73 deels afsluiten
A73 meerdere keren dicht vanwege werkzaamheden
Check je route: A73 dit weekend op meerdere plaatsen dicht
Snelweg A73 dit weekend op meerdere plekken dicht
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank: doneer een voedselpakket online

Een voedselpakket online doneren? Dat kan!

Je doneert dan direct aan de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. Met het geld van de donaties worden producten ingekocht en vervolgens verdeeld over de zes Voedselbanken in Limburg (Landgraaf, Roermond, Venray, Peel & Maas, Venlo en Weert).

Doneer hier
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen