Joshua John VVV-Venlo

Joshua John evenaart VVV-doelpuntenproductie namens Aruba

Aanvaller Joshua John, die deze zomer moet vertrekken bij VVV-Venlo, is van grote waarde gebleken voor het nationaal team van Aruba.

NH90 Helikopter Christine Martens
OVV: Vragen na onderzoek crash NH90-helikopter

De oorzaak van de fatale crash van de NH90-gevechtshelikopter, die in zee bij Aruba neerstortte, roept nieuwe vragen op.

Christine Martens vlieger Well
Laatste eregroet voor omgekomen Limburgse helikopterpiloot

Helikopters van de luchtmacht vliegen vrijdag in een zogenoemde missing man formation over Venray, als laatste eregroet aan de in Aruba omgekomen marinepiloot Christine Martens.

Christine Martens vlieger Well
Lichamen omgekomen bemanning Aruba terug in Nederland

Op Vliegbasis Eindhoven is zaterdagmiddag om 13:00 uur het vliegtuig geland met de lichamen van de twee bemanningsleden die vorige week omkwamen toen hun helikopter bij Aruba in zee stortte.

NH90 Helikopter Christine Martens
Lichamen omgekomen bemanning marinehelikopter terug

Een transportvliegtuig van de Koninklijke Luchtmacht met aan boord de stoffelijke overschotten van Christine Martens uit Well en Erwin Warnies landt rond 13.00 uur op Vliegbasis Eindhoven. De bemanningsleden van een marinehelikopter kwamen bij Aruba om.

ANP-418452456
Omgekomen bemanningsleden helikopter naar Curaçao

In de haven van Willemstad op Curaçao is het marineschip Zr. Ms.Groningen aangekomen met aan boord de 34-jarige Christine Martens uit Well en Erwin Warnies die verongelukten bij een helikoptercrash.

nh90-in-zee.nbewerkt
Gecrashte helikopter van marine bij Aruba gezonken

De helikopter van de marine die bij Aruba in zee is neergestort, is gezonken. Bij de crash kwamen twee van de vier bemanningsleden om het leven, waaronder de Limburgse piloot Christine Martens.

ANP-418441804
Limburgse helikopterpiloot verongelukt na crash bij Aruba

De piloot die zondag om het leven kwam toen een defensiehelikopter bij Aruba neerstortte, is de 34-jarige Christine Martens uit Well.

Hennie van Rey voor de rechter in kipcash-zaak

Hennie van Rey, de broer van politicus Jos van Rey, staat dinsdag in Zwolle voor de rechter in de kipcash-zaak.

Meevaller voor veroordeelde Hertenaar in kipcash-zaak

Hertenaar Ramon H. heeft in hoger beroep een jaar minder celstraf gekregen voor zijn aandeel in de smokkel van miljoenen euro´s naar Aruba via bevroren kip.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten