Overslaan en naar de inhoud gaan

Artistiek leider Opera Zuid Limburger van Verdienste

Geplaatst opzaterdag 12 november 2016 - 23:20

Artistiek leider Miranda van Kralingen van Opera Zuid heeft zaterdag uit handen van gedeputeerde Ger Koopmans de provinciale onderscheiding Limburger van Verdienste ontvangen.

Dat gebeurde na afloop van de première van La Nozze di Figaro van Mozart in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Zij speelde daarin zelf de rol van Marcellina.

Huwelijk Maxima en Willem-Alexander
De operazangeres, die in het verleden regelmatig optrad voor de Koninklijke familie, wordt geroemd vanwege haar jarenlange inzet voor het operagezelschap.

Afscheid
Van Kralingen neemt eind dit jaar afscheid als artistiek leider van Opera Zuid. De Gelderse zangeres zwaaide twaalf jaar de scepter bij het operagezelschap.

Lees ook: Artistiek leider Opera Zuid neemt na 12 jaar afscheid

Youtube

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Opera Zuid: geen fusie met Nederlandse Reisopera
Belg wordt nieuwe artistiek leider van Opera Zuid
Gedeputeerde Koopmans ziet niets in fusie Opera Zuid
Gedeputeerde Koopmans dolblij met voortbestaan Opera Zuid
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen